Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İshak Ayhan Ekip Çalışmasının Öneminden Bahsetti

İshak Ayhan Ekip Çalışmasının Öneminden Bahsetti

admin admin -
6 0

Uzun zamandır faaliyet gösteren Saygınlar İnşaat ile İshak Ayhan adından söz ettirmektedir. 

Saygınlar İnşaat 1998’de Tuncay Ayhan ve 5 kardeşi tarafından Ankara’da kurulmuş olup, limited şirket iken daha sonra anonim şirkete dönüşmüştür. Oldukça uzun süredir faaliyet gösteren şirket başarılı projeler ile hem ülkemiz için hem de dünya için oldukça önemli işler yapmaktadır. Saygınlar İnşaat’ın kurucusu İshak Ayhan bu konuda başarısının sırrını da vermiştir. 

Oldukça yoğun bir iş hayatına sahip olan İshak Ayhan bu konuda günlük hayatında da taviz vermiyor. Hem iş hayatını hem de sosyal hayatını idare etmeyi başaran başarılı iş adamı bunun nedeninin ise profesyonel anlamda gelişmiş olması. Oldukça uzun zamandır sektörde olan iş adamı belirli bir süre sonunda hayatını da rayına oturtmuş. Tabi bunun olması için iyi bir ekip ile çalışması gerektiğini de sürekli dile getirmektedir. 

Saygınlar İnşaat dünyanın birçok yerinde farklı projeler imza atmaktan gurur duyan ve özgün bakış açısı ve gücünü insandan alan geniş vizyonu sayesinde Avrupa ve Asya’da devam eden projeleri ile başarı hikayelerine devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir