Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Arina Fedorovtseva’nın Fenerbahçe’den Ayrılışı ve Yeni Takımı

Arina Fedorovtseva’nın Fenerbahçe’den Ayrılışı ve Yeni Takımı

admin admin -
240 0

Arina Fedorovtseva’nın Fenerbahçe’den Ayrılışı ve Yeni Takımı

Fenerbahçe Opet’in başarılı smaçörü Arina Fedorovtseva, Sultanlar Ligi’nde kazandıkları şampiyonluktan sonra takımdan ayrıldı. Rus oyuncu, yeni takımını kişisel sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Shanghai’ye Transfer

Arina Fedorovtseva, gelecek sezon Çin’in güçlü ekiplerinden Shanghai takımıyla anlaştığını açıkladı. Bu transferle ilgili heyecanını paylaşan Fedorovtseva, Shanghai forması altında voleybol kariyerine devam edeceğini belirtti. Yaptığı açıklamada, “Shanghai’da forma giyeceğim için çok mutluyum. Eminim ki harika bir voleybol oynayacak ve tutkuyla mücadele edeceğiz. Yakında görüşmek dileğiyle.” şeklinde konuştu.

Başarılı voleybolcunun geçtiğimiz sezon yakaladığı istatistiklere Tulipbet giriş adresinden ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Opet Dönemi

Arina Fedorovtseva, Fenerbahçe Opet formasıyla önemli başarılar elde etmişti. Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk yaşayan takımda önemli bir rol üstlenmiş olan Fedorovtseva’nın ayrılışıyla bir dönem sona eriyor. Fenerbahçe forması altında sergilediği performansla taraftarların sevgisini kazanan oyuncunun, Shanghai’deki yeni macerasında da başarılı olması bekleniyor.

Arina Fedorovtseva’nın Fenerbahçe’den ayrılışıyla, Türk voleybolu ve Fenerbahçe camiası yeni bir döneme girerken, oyuncunun yeni takımı Shanghai’de başarılarla dolu bir kariyer geçirmesi dileğiyle…

 

Fenerbahçe Opet’in önümüzdeki sezon neler yapacağını ve kadro yapılanması hakkında tüm bilgileri Tulipbetgiris.org sitesinden öğrenebilirsiniz.

İlgili Yazılar