Metafizik Uzmanı Hakan Erkan Genç Kız ve Ailesini Mahveden Büyüyü Buldu!

Metafizik Uzmanı Hakan Erkan Genç Kız ve Ailesini Mahveden Büyüyü Buldu!
Metafizik Uzmanı Hakan Erkan Genç Kız ve Ailesini Mahveden Büyüyü Buldu! hande
Bu içerik 543 kez okundu.

Metafizik Uzmanı Hakan Erkan Genç Kız ve Ailesini Mahveden Büyüyü Buldu!

Uzun zamandır saldırgan tavırlar sergileyen, kendisine ve çevresine fiziki zararlar veren genç kızın üzerindeki ölüm büyüsünü bulan Metafizik Uzmanı Hakan Erkan, büyünün etkilerini ortadan kaldırdı.

Hayatın gençlik yıllarında tadını çıkaran 26 yaşındaki B.C, bir gün huysuz davranışlar sergilemeye başladı. Bu davranışların ardından geçen günlerin ardından da saldırgan tavırlar sergiliyordu. Önce kendisine sonra çevresindekilere ciddi zararlar veren B.C ağır sinir nöbetleri geçiriyordu. Bu nedenle de ailenin de hayatı kabusa dönmüştü.

İlk olarak huysuz davranışlarıyla, çevresinden soyutlanan B.C, artık zapt edilemiyor, hangi doktora götürülse, derdine derman bulanamıyordu. Bunun ardından, şeytani varlıkların, B.C bu hale soktuğunu düşünen anne oğullarına telkinle Hakan Erkan’a ulaştı. Hakan Erkan’ın yaptığı Niksar bakımıyla, kızlarını istemeye gelen aile tarafından ölüm büyüsü yaptırıldığını öğrendi.

Kızının durumu hakkında açıklama yapan anne, kızının normal zamanlarda çok iyi ve anlayışlı bir insan olduğunu, fakat özellikle son 4 aydır, çekilmez ve çok huysuz bir insan olduğunu ve son bir aydır da ara ara sinir nöbetleri geçirerek hem kendisine hem de ailesine ciddi zararlar verdiğini dile getirdi. Nereye gitseler, çözüm bulamadıklarını söyleyen anne çareyi Hakan Erkan’da bulduklarını ifade etti.

Genç kızı tedavi eden Hakan Erkan şu açıklamalarda bulundu: “Genç kızımız, her gencin yaptığı huysuzlukların yanında, çok farklı davranışlar sergiliyordu. Bunu fark ettiğimde, hemen ölüm büyüsünden şüphelendim. Bunun ardından da Niksar bakımı yapmaya karar verdim. Bakımın sonucu tam da tahmin ettiğim gibi ölüm büyüsü idi. Bunun ardından hem ailenin hem genç kızın üzerindeki musibetleri kaldırmak adına, çeşitli çalışmalara Allah’ın izniyle başladık.” Şeklinde ifadeler kullandı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Japon Deprem Profesörü Shinji'den Açıklama
Japon Deprem Profesörü Shinji'den Açıklama
Konteynerlerde çıkan yangın devam ediyor
Konteynerlerde çıkan yangın devam ediyor