Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hakkari’den Milli Gurur!

Hakkari’den Milli Gurur!

admin admin -
64 0

 

Tekirdağ’da düzenlenen Okul Sporları Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Hakkarili sporcular fırtına gibi eserek büyük bir başarı elde etti.

Genç Kızlar Güreş kategorisinde mücadele eden Hakkarili güreşçiler, rakiplerini geride bırakarak podyumun en üst basamaklarına yükseldi. Nurgül Abi, Zehra Özdemir ve Şeyda Salim birincilik kürsüsüne çıkarak Hakkari’nin gurur kaynağı oldu.

Gül Nisa Özatak ise ikincilik elde ederek başarı tablosuna adını yazdırırken, Merve Abi ve İrem Nur Temeş de üçüncülük kürsüsüne çıkarak Hakkari’nin madalya avına katkıda bulundu. royalbet para yatırma

Bu muhteşem başarıda emeği geçen tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik eden Hakkari Valisi Ali Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Hakkari’den milli gurur! Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum. Başarılarımızın devamını diliyorum.” dedi.

Güreş Federasyonu Hakkari İl Temsilcisi Sefer Özatak da bu başarıyı memnuniyetle karşıladıklarını belirterek “Hedefimiz uluslararası müsabakalarda da güreşçilerimizi göndererek başarılar elde etmek olacaktır. Başarılarımıza yenilerini ekleyerek devam edeceğiz.” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir