Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. CHP MYK Toplantısında Görüşülen Konular ve Açıklamalar

CHP MYK Toplantısında Görüşülen Konular ve Açıklamalar

haberci haberci -
35 0

CHP MYK Toplantısında Görüşülen Konular

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye yapacağı iade-i ziyaret, miting takvimleri, Türkiye Belediyeler Birliği başkanı seçimleri, yenilenen belediye başkanlığı seçimleri ve Hakkari Belediye Başkanlığı’na kayyum atanması konularını görüştü.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel’in Açıklamaları

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclisi toplantısının ardından yaptığı açıklamada, AKP’nin eğitimdeki politikalarını eleştirerek Müfredata Hayır Platformu’nun eylem kararını desteklediklerini belirtti. Ayrıca, Kurban Bayramı maliyetleri ve ekonomik duruma da değindi.

Yücel ayrıca, MASAK raporunda yer alan bilgileri skandal olarak nitelendirerek Halkbank’ın Ayhan Bora Kaplan’a kredi verdiğini iddia etti. Ayrıca, kayyum atamalarını eleştirerek AKP’nin belediyelere çökme projeleri olduğunu ifade etti.

Diğer konularda da açıklamalarda bulunan Yücel, Türkiye’nin dış politikasını, tarım politikalarını, Anayasa Mahkemesi kararlarını ve diğer önemli gündem maddelerini değerlendirdi. Ayrıca, Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerine ve diğer siyasi gelişmelere de değindi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir