Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Güzellik Sektörü Zeynep Çam ile Büyüyor…

Güzellik Sektörü Zeynep Çam ile Büyüyor…

admin admin -
4 0

2018 yılından itibaren güzellik sektöründe büyük başarılar elde eden, Zeynep Çam Güzellik Merkezi yöneticisi Zeynep Çam 1993 yılında Ankara’da doğmuştur. Üniversiteyi de 

Gazi Üniversitesi Güzellik Uzmanlığı Bölümünde bitiren başarılı isim özellikle Altındağ bölgesin de büyük başarılar elde etmiştir. Öyle ki kısa sürede ismini duyurmuş ve Zeynep Çam Güzellik Merkezi uzman kadrosuyla güzellik sektöründe fark yaratmıştır. Oldukça konforlu ve hijyenik ortamlarda son sistem cihazlarımızla kadınlara hizmet veren işletme şimdilerde başka şubelerle yoluna devam etmek istemektedir. 

İyi bir ekip ile çalışan Zeynep Çam bu konuda oldukça titiz davranmaktadır. Zeynep Çam bu konuda, “Ekip güzellik sektöründe oldukça önemli. Bu yüzden ekip konusunda ne kadar dikkatli olursanız bu konuda o kadar başarılı olursunuz. Ben ve ekibim bu konuda oldukça şanslıyız çünkü hepsi mesleğinde çok önemli insanlar.” diyerek ekip öneminden bahsetmiştir. Güzellik sektöründe büyümek isteyen Zeynep Çam bu konuda da yapmak istediklerini sevenleri ile paylaşmıştır. “Gelecek hedeflerimizde Zeynep Çam Güzellik Merkezi’ni başka şubelerle büyütmek istiyoruz. Büyürken de güzellik sektöründe bir fark yaratmak istiyoruz. Ben ve ekibim bunun için çok çalışıyoruz. Bunun için bizi takip etmeyi unutmayın!” diyerek sevenlerine mutlu haberi vermiştir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir