Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yazar Semih Ünal’dan Seçim Değerlendirmesi

Yazar Semih Ünal’dan Seçim Değerlendirmesi

admin admin -
7 0

Yazar Semih Ünal’dan Seçim Değerlendirmesi

Yazar Semih Ünal yazdığı köşe yazısında 14 Mayıs seçimlerini değerlendirdi. Genel seçim öncesi partilerin deprem bölgelerinde yas hassasiyeti ile çalışma yürütmesi gerektiğini vurgulayan Ünal, tavsiyelerini kaleme aldı.

14 Mayıs genel seçimlerine adım adım gidildiği şu günlerde partilerin listelerini açıklamasının ardından propaganda hazırlıkları da başladı. Partilerin deprem bölgelerin yürüteceği seçim çalışmaları ile ilgili tavsiyelerde bulunan Yazar Semih Ünal, büyük masraflar için ayrılacak bütçelerin deprem bölgesine bağışlanmasının uygun olacağını söyledi.

“11 ilde vatandaşımız evsiz kalmışken, partilerin seçim arabalarında şarkıların çalması vicdanları sorgulatır” diyen Yazar Semih Ünal,” Buruk bir seçime giriyoruz. Öncelikle depremlerde ve afetlerde hayatını yitirmiş vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Seçim ülkenin her ilinde olacak ve depremin vurduğu şehirlerde propagandalar başlayacak. Seçim propagandalarının yapılacağı önümüzdeki günlerde siyasi partilerden bir şey rica etmek istiyorum. Bir seçim aracı giydirmeyin ama bir yemek çadırı kurun. Bayraklarınızı, flamalarınızı bastırmayın depremzede vatandaşlarımıza kıyafet yardımı yapın. Bütçenizi bu bölgelerde bağış yaparak kullanın.” Dedi.

Marka yarışından ziyade vicdan yarışının kazandıracağını vurgulayan Yazar Semih Ünal,” Marka yarışı yapmaktan ziyade, vatandaşa dokunmanız önemli. Bu milletimiz bu zor dönemde kimin nasıl durduğunu unutmayacaktır. Sandık başına gittiklerinde bu dönemin izleri de kendileriyle birlikte o mührü tutacak. İnşallah kazanan Türkiye olur.” Diye konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir