Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. BİJUTAKİ FİRMASI HAKKINDA…

BİJUTAKİ FİRMASI HAKKINDA…

admin admin -
8 0

Ben BİJUTAKİ markasının kurucusu Abdulkadir BAYKAL KTO Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü mezunuyum. 2015 yılında mezun olduktan sonra birçok sektörde görev aldım. Bu süre zarfında hem birçok sektörde deneyim kazandım hem de yatırım yapılabilecek en iyi sektörü keşfetme şansı yakaladım. Sonuç olarak araştırmalarım doğrultusunda bijuteri sektörüne yatırım yapmaya karar verdim. 2019 yılında ilk mağazamı M1 Real Avm’de açtım 1 yıllık süre içerisinde bu sektördeki önemli eksikleri ve boşlukları doldurmayı başararak 2020 yılın da biraz daha büyümeye karar verdik ve 2. Şubemizi Novaland AVM’ye açtık.

Hizmetimizi en üst seviyeye taşımak ilk hedefimizdi, “Size her şeyin en güzeli yakışır” sloganıyla müşterilerimizi daime çok özel hissettirdik. Müşteri odaklı çalışmalar gerçekleştirdik. Kaliteye önem verdik. Bu konudaki en büyük yeniliğimiz ise “VİP Ürün” adlandırdığımız kararma, renk atması ve alerji yapmayan ürün garantisidir.

Vizyonumuz daima tek ve ilk tercih edilen marka olmaktı. Bu hedef doğrultusunda kısa bir sürede uzun yol katetmeyi başardık ve 2022 yılında 3. Şubemizi Kule Site Avm’ye açtık.  En kaliteli ürünleri uygun fiyatla müşterilerimizle buluşturduk. Kullan at şeklinde değil de daha uzun süreler kullanılabilen tasarımı ve kalitesiyle gerçek ürünlerden ayırt edilemeyen kaliteli ürünleri müşterilerimize sunduk. Ayrıca altın ve gümüş fiyatlarındaki artış nedeniyle bizim ürünlerimiz daha fazla ilgi göstermeye başladı. Müşterilerimiz sattığımız ürünlerin kalitesinden gayet memnun kalıyorlar. Bu da bizi motive eden en büyük unsur.

Takı sektöründe bizi diğer markalardan ayıran en önemli özelliklerimizden bir diğeri de “Altın Kaplama” ürünlerimizin oluşudur. Kaliteli ve garantili ürün satışımız bizi bu sektörde bir adım daha öne taşımayı başardı.

Misyonumuz “Daima Müşteri Memnuniyeti” olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bizi bu başarı ve kaliteye ulaştıran bütün müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Kalite asla tesadüf değildir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir