Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Oto Ekspertiz Hizmetimiz

Oto Ekspertiz Hizmetimiz

admin admin -
6 0

Oto Ekspertiz Hizmetimiz

Araç dünyasının en önemli sorunlarından biri Antalya oto ekspertiz konusudur. Özellikle araç alırken ‘bir bilene’ göstermek gerekir. Aksi halde masraflı araç almak kaçınılmazdır. Günümüz şartlarında masrafsız bir şekilde araç almak isteyenler ekspertiz hizmetini tercih etmektedir. Ekspertiz hizmetinin en önemli özelliği araç tanıma işleminin yüzde yüze yakın bir şekilde gerçekleşmesidir. Ustalar her ne kadar deneyimli olsa da özel cihazlar motor ve diğer aksamları yüzde yüze yakın tanıyabilmektedir.

İyi bir araç almak için işin uzmanı ile yola çıkmak önemlidir. Motor veya kaportada meydana gelen deformasyon araç sahibi için masraf demektir. Motordan anlamayan veya kaportadan anlamayan kişiler araç alımında ciddi anlamda yanılmaktadır.

Oto Ekspertiz Çözümdür

Muayene işlemlerinde de ekspertizlerimiz pratik çözüm sunmaktadır. Özellikle ‘ağır kusur’ konusunda ekibimiz araçta eksik olan konuları rapor halinde hazırlamaktadır. Aracınızı en iyi şekilde tanımak istiyorsanız son teknoloji cihazlarla analiz yapan Manisa oto ekspertiz ekibimizle tanışmalısınız. Siz çayınızı yudumlarken ekibimiz hızlı bir şekilde aracın muayene işlemini gerçekleştirmektedir. Motor hp özelliği, motorun performans analizi, kaporta analizi ve diğer akşamların analizi kısa sürede uzman ekibimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

Zaman kaybı her sektörde önemlidir ve bu gün hiç kimsenin boşa harcayacak zamanı yoktur. Otomobil alımı veya muayene işlemleri öncesi aracınızın bütün aksamları dikkatli bir şekilde analiz edilmektedir ve analiz sonrası rapor oluşturulmaktadır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir