Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Popüler Tırnak Şekilleri

Popüler Tırnak Şekilleri

admin admin -
9 0

Popüler Tırnak Şekilleri

Kadınların tırnaklarının bakımlı görünmesinin yanında estetik görünmesi için farklı şekilleri tercih ettikleri görülmektedir. Günümüzde en çok tercih edilenler arasında gül tırnak, lale tırnak, stiletto tırnak, oval tırnak, sivri tırnak balerin tırnak, yuvarlak tırnak bulunuyor. Bunların her birinin ayrı güzellikte olduğu görülüyor. Bunun yanında her tırnak teklinin her ele yakışması mümkün olmamaktadır.

Güzellik salonu tercihi doğru yapıldığı takdirde tırnaklarınıza en çok yakışan modelin uygulanması mümkün olmaktadır. Yukarıda verilen tırnak şekilleri arasından tercihlerin yapılması noktasında tırnak uzun olması gerekmektedir. Yeterli uzunlukta olmadığı takdirde bazı şekillerin yapılması mümkün olmaz. Böyle durumda bir iki hafta boyunca uzamasının beklenmesi gerekiyor.

Takma Tırnak mı Protez Tırnak mı Yaptırmak Avantajlıdır?

Tırnaklarında çeşitli sorunlar olmasından dolayı uzamayan kadınlar takma tırnak mı yoksa protez tırnak mı yaptırmalıyım sorusuna cevap aramaktadırlar. Öncelikle bilinmesi gerekir ki ikisi birbirinden tamamen farklıdır. Takma tırnak günlük ya da en fazla birkaç gün kullanılabilen ürünlerdir. Hazır olarak satılırlar, her tırnağında kişinin tırnakları ile uyumlu olması pek mümkün olmamaktadır.

Protez tırnak Leman Demir güzellik salonu gibi alanındaki gelişmeleri takip eden merkezler tarafından profesyonel olarak yapılmaktadır. Kişiye özel bir uygulamadır ve protez tırnağın yapılması ile artık tırnakların uzamaması bir sorun olmaktan çıkmaktadır. Protez tırnakların bakımlarını güzellik salonunda düzenli bakımı yapıldığı takdirde çok uzun süre kullanılması mümkün oluyor. Son derece doğal görünüyor olması ile de protez tırnak, takma tırnaktan çok daha avantajlıdır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir