Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. AZERBAYCAN’LI İŞ KADINI KENDİ MARKASI “JAMED” İLE TÜRKİYE’DE!

AZERBAYCAN’LI İŞ KADINI KENDİ MARKASI “JAMED” İLE TÜRKİYE’DE!

admin admin -
1 0

Tıp Eğitimini Azerbaycan Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladıktan sonra Kadın Doğum Uzmanı Olarak Ankara Numune Hastanesinde Alan Dr. Jamila Aghayeva Şimdilerde Türkiye’de Kozmetik Sektörüne girerek Kendi Markasını çıkarmaya hazırlanıyor.

2011 yılında Sağlık Sektörüne girerek bir çok başarıya imza atan Aghayeva, Kendi ismini taşıyacak olan “Jamed” başta parfüm olmak üzere güzellik ürünlerini çıkarmaya hazırlanıyor.

2018 yılında ilk Estetik Ve Güzellik Merkezini Türkiye’de açan Avrupa,  Azerbaycan ve Arap ülkeri olmak üzere yurt dışındaki müşterilerine Türkiye’de Güzellik konusunda Vip, Sağlık Hizmet veren Dr. Jamila Aghayeva Türkiye Ve Yurt Dışındaki Müşterilerinden Kendisine gelen yoğun talep üzerine kozmetik sektörüne girme kararı aldığını belirtti.

Yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü Güzellik ürünleri üzerine Arge Çalışmalarının sonuna geldiğini belirten Aghayeva yakın bir zaman içinde “JAMED” isimli kendi Markasını Türkiye, Azarbaycan ve Avrupa Ülkeri olmak üzere Satışa Sunmaya hazırlandığını söyledi.

Las Vegas ve Kanada Vancouver’de eğitim alanında alan Dr.Jamila Aghaveya’nın uluslararası Arenada kendi adını taşıyacak olan JAMED kozmetik ürünleri ile yer alacağı öğrenildi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir