Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bahçeli, Ziya Gökalp Sempozyumunda Konuştu

Bahçeli, Ziya Gökalp Sempozyumunda Konuştu

haberci haberci -
51 0

Bahçeli’den Vurgular

Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı (TASAV) tarafından düzenlenen “Vefatının Yüzüncü Yılında Ziya Gökalp” başlıklı sempozyumda konuşan Bahçeli, Gökalp’in Türk milletini yükseltmek idealini Türkçülükte gördüğünü belirterek, milli kültür ve medeniyet konularında Gökalp’in önemine vurgu yaptı.

Kürt ve Türk Birliği

Bahçeli, Gökalp’e atıfla “Türklerle Kürtler arasındaki birliğin önemine” değindi. “Türkler ile Kürtlerin birbirini sevmesi her iki taraf için hem dini hem de siyasi bir farzdır” diyerek, bu birliğin önemine vurgu yaptı.

Terör ve Milli Mücadele

Terör örgütlerine karşı sert bir tutum sergileyen Bahçeli, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. “Parçalanmayacağız, şirret terör yuvalarını paramparça edeceğiz” ifadeleriyle teröre karşı mücadelede kararlı olduklarını belirtti.

Cumhuriyet ve Milli Emanetler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na atıfta bulunan Bahçeli, Türk milletinin milli mücadelede gösterdiği kararlılığı ve Cumhuriyet’in önemini vurguladı. Milli emanetlere sahip çıkma ve Türkiye’nin birliğine vurgu yaptı.

Siyonist Tehditlere Karşı Uyarı

Bahçeli, siyonist tehditlere karşı uyanık olunması gerektiğini belirtti. İran’a yapılan saldırıyı kınayarak, Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin korunması gerektiğini vurguladı.

Bahçeli’nin konuşması, Türk milletinin birlik ve beraberliğine vurgu yaparken, terör ve siyasi tehditlere karşı kararlı bir duruş sergilediğini gösterdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir