Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Çelik, İsrail’in İran’a Yönelik Saldırısını Kınadı

Çelik, İsrail’in İran’a Yönelik Saldırısını Kınadı

haberci haberci -
78 0

Çelik, Netanyahu’nun İran’a Saldırısını Kınadı

Çelik, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun İran’a yönelik saldırısını sert bir dille kınadı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, soykırımcı Netanyahu şebekesini hedef aldı ve şunları dile getirdi:

“Netanyahu’nun Saldırılarını Kınıyoruz”

Çelik açıklamasında, “Gazze’de soykırıma devam eden, Lübnan’a ve BM Barış Gücü’ne saldıran Netanyahu katliam şebekesinin bölge ve dünya barışı için bir tehdit olduğunu” belirtti. Netanyahu’ya karşı uluslararası toplumu harekete geçmeye çağıran Çelik, devletlerin egemenliğini, uluslararası hukuku, kurum ve kuruluşları hiçe sayan bu şebekenin durdurulmasının insanlık adına bir gereklilik olduğunu vurguladı.

“Uluslararası Toplumu Harekete Geçmeye Çağırıyoruz”

İsrail’in bölgeyi ateş çemberine çevirdiğini ifade eden Çelik, Netanyahu şebekesine karşı uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırarak, bölgedeki istikrar ve barışın sağlanması için adımlar atılması gerektiğini belirtti.

Çelik’in bu açıklamaları, İsrail ile İran arasındaki gerilimin tırmanmasıyla birlikte bölgedeki dengeleri etkileyecek önemli bir gelişme olarak yorumlandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir