Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu Arasındaki Barışma Sosyal Medyayı Salladı
Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu yıllar sonra aralarındaki küslüğü sonlandırarak bir araya geldi. Bu anlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Barışma Görüntüleri TFF’de ve Eğlence Mekanında Paylaşıldı
İkili, Türkiye Futbol Federasyonu’nda bir araya gelerek barışma fotoğrafı çektirdi. Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından, “Yıllar sonra Erman abimle bir aradayız” mesajıyla bu mutlu anı paylaştı. Aynı akşam eğlence mekanında görüntülenen Çakar ve Toroğlu, barışma anlarını da videoya aldılar.
Emotionel Anların Yaşandığı El Öpme Sahnesi
Eğlenceyi doyasıya yaşayan Ahmet Çakar, Erman Toroğlu’nun elini öperek duygusal anlar yaşattı. Çakar, “Erman Toroğlu’nun her daim iyiliğini ve desteğini gördüm. O benim ağabeyimdir, onun elinde büyüdüm. Yanlışlarım olmuş olabilir, ama o beni affetti. Erman Toroğlu’nun 26 yaşındayken elinden tutup yetiştirmiştir. Bana sayısız iyilik yapmıştır, maddi ve manevi destek sağlamıştır” şeklinde duygusal açıklamalarda bulundu.