Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. Bakan Tekin’in Köy Okullarına Yaptığı Sürpriz Ziyaretler

Bakan Tekin’in Köy Okullarına Yaptığı Sürpriz Ziyaretler

haberci haberci -
9 0

Bakan Tekin’in Bingöl’deki İlk Ziyareti

Bakan Tekin, Erzurum’dan Siirt’e giderken Bingöl’de bulunan Karlıova ilçesi Kargapazarı Köyü İlkokulu’nu ziyaret etti. Kapıdan içeri girdiğinde öğrenci ve öğretmenleri şaşırtan Bakan Tekin, öğrencilerle sohbet etti ve okulu gezip incelemelerde bulundu.

Muş ve Batman Ziyaretleri

Daha sonra Bakan Tekin, Muş’un Mercimekkale Köyü İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Bakan Tekin, öğretmenler odasında meslektaşlarıyla görüş alışverişinde bulundu. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne olan memnuniyetlerini dile getiren öğretmenlerle bir araya geldi.

Şehit Şenay Aybüke Yalçın Fen Lisesi Ziyareti

Bakan Tekin’in son durağı Batman’ın Kozluk ilçesindeki Şehit Şenay Aybüke Yalçın Fen Lisesi oldu. Şehit öğretmenin adını taşıyan okulu ziyaret eden Bakan Tekin, öğrencilerle sohbet etti ve okulu gezdi. Öğrencilere, yapay zeka destekli “MEBİ” platformu hakkında bilgi veren Bakan Tekin, bireysel öğrenme sürecini destekleyen bu platformun önemine vurgu yaptı.

Bakan Tekin, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledikten sonra Şehit Şenay Aybüke Yalçın Müzik Atölyesi’ndeki öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Tekin, müzik atölyesinde öğrencilerin yeteneklerini yakından gözlemledi ve onlara destek verdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir