Site icon Sanık Haber

Real Madrid, Borussia Dortmund’u 5-2 Mağlup Etti!

Madrid’in Nefes Kesen Geri Dönüşü

İspanyol devi Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında Alman temsilcisi Borussia Dortmund‘u Santiago Bernabeu Stadı’nda konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyan Dortmund, 30. dakikada Donyell Malen ve Jamie Bynoe-Gittens’in golleriyle 2-0 öne geçti. Ancak Madrid, ikinci yarıda fırtınalar estirerek tarihi bir geri dönüşe imza attı.

Madrid’in Olağanüstü Performansı

İkinci yarıda oyundan kopmayan Real Madrid, 60. dakikada Antonio Rüdiger’in golüyle farkı bire indirdi. Ardından 62. dakikada Vinicius Junior’un golüyle skora denge geldi. Lucas Vazquez ve bir kez daha Vinicius Junior’un golleriyle Madrid, 5-2’lik üstünlüğü elde etti. Bu muhteşem performansla Madrid, nefes kesen maçtan galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Arda Güler ve Arda Turan İzledi

Real Madrid’de yedek kulübesinde başlayan milli yıldız Arda Güler, 90. dakikada sahaya sürüldü. Maçı izleyenler arasında ise Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin ile Real Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Güler‘in karşılaştığı mücadelede sürpriz bir isim vardı, o da Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan.

Takımların Durumu

Bu sonucun ardından Real Madrid 6 puana yükselirken, Borussia Dortmund ise 6 puanda kaldı. Real Madrid bir sonraki maçında Milan’ı ağırlayacakken, Dortmund Sturm Graz ile karşı karşıya gelecek.

Exit mobile version