Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe’nin Bright Osayi-Samuel İle Sözleşme Pazarlığı

Fenerbahçe’nin Bright Osayi-Samuel İle Sözleşme Pazarlığı

haberci haberci -
7 0

Fenerbahçe, Samsunspor ile Berabere Kaldı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla zirve yarışında ağır darbe alan sarı-lacivertlilerin gündeminde Bright Osayi-Samuel’in sözleşme durumu bulunuyor.

Bright Osayi-Samuel’in Durumu

Sezon sonu sözleşmesi biten Nijeryalı futbolcu Bright Osayi-Samuel, sakatlığını atlatmasına rağmen son deplasman maçı için kadroya alınmamıştır. Sözleşmesini uzatmaya yanaşmadığı öne sürülen Osayi-Samuel’in Fenerbahçe’den yıllık 2,5 milyon euro maaş talep ettiği ancak kulübün bu teklifi reddettiği iddia ediliyor.

Premier Lig İntibaı

Fenerbahçe yönetimi ile oyuncu arasında 1 milyon euro’luk bir fark bulunduğu belirtiliyor. Eğer taraflar anlaşamazsa, Osayi-Samuel’in yaz aylarında bedelsiz olarak takımdan ayrılma ihtimali olduğu konuşuluyor. Nijeryalı oyuncunun daha önce teklif aldığı üç Premier Lig kulübünden birine transfer olması bekleniyor.

Osayi-Samuel’in Kariyeri

Bright Osayi-Samuel, 500 bin euro bonservis bedeliyle Queens Park Rangers’tan transfer edilmiş ve Fenerbahçe forması altında 145 maçta 7 gol atıp, 14 asist yaparak takıma katkı sağlamıştır. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 8 milyon euro olarak bilinmektedir.

Yıldız futbolcu Osayi-Samuel’in Fenerbahçe macerasının nasıl sonuçlanacağı merakla beklenirken, taraflar arasındaki pazarlık süreci futbol kamuoyunun yakından takip ettiği konular arasında yerini koruyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir