Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Kerem Aktürkoğlu Transfer Sonrası Çarpıcı Açıklamalar Yaptı

Kerem Aktürkoğlu Transfer Sonrası Çarpıcı Açıklamalar Yaptı

haberci haberci -
9 0

Kerem Aktürkoğlu’nun Beşiktaş Derbisi Tahmini

Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, canlı yayın platformunda yaptığı açıklamalarda dikkat çeken sözlere imza attı. Aktürkoğlu, önemli maçlardan biri olan Galatasaray – Beşiktaş derbisi hakkında, “Galatasaray yener tabii ki. İçimizden, gönlümüzden geçen o.” şeklinde tahminde bulundu.

Yunus Akgün Hakkında Sözleri

Yakın arkadaşı Yunus Akgün ile ilgili de konuşan Kerem Aktürkoğlu, “Yunus Akgün’e bir şey olmaz. Kardeşim çıkıp topunu oynar. Gerekeni yapar.” ifadelerini kullandı. Bu sözler, ikilinin dostluğunu ve birbirlerine duydukları güveni gözler önüne serdi.

Icardi Performansı ve Galatasaray Hedefleri

Kerem Aktürkoğlu, Icardi’nin performansına da değinerek, “Icardi kaldığı yerden devam ediyor. İnşallah daha iyi olur hepsi. Galatasaray inşallah başarılı olur, olacaktır da. Ben de sizler gibi taraftarım artık.” şeklinde konuştu. Bu sözlerle Galatasaray’a olan desteğini bir kez daha vurguladı.

Mert Hakan Yandaş Sorusuna Verdiği Yanıt

Geçtiğimiz sezon yaşanan gerginliklerle bilinen Mert Hakan Yandaş konusunda gelen sorulara ise Aktürkoğlu, “Boş verin, şimdi atlamasınlar. Kendilerine rol biçmesinler. Konuştukları şeyler, kendi camialarına yaranmak için başka yerlere çekiliyor. Bu konulara değmez.” diyerek sert bir yanıt verdi.

Aktürkoğlu ayrıca Antalyaspor deplasmanında attığı mükemmel rövaşata golüyle ilgili olarak da, “Osimhen ile birlikte oynamak isterdim.” ifadesini kullandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir