Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’ya Transferi Türk futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’dan Portekiz ekibi Benfica’ya transfer oldu. Bu özel gününde 26 yaşını, bir canlı yayın platformunda kutlama kararı aldı. Annesini Arayarak Kutlama Kerem, 26. yaşına tek başına açtığı yayınla girdi ve annesini canlı yayında arayarak doğum gününü kutladı. Milli futbolcu, annesine telefonda “21 bin kişiyle doğum günümü kutluyoruz….
Türk futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’dan Portekiz ekibi Benfica’ya transfer oldu. Bu özel gününde 26 yaşını, bir canlı yayın platformunda kutlama kararı aldı.
Kerem, 26. yaşına tek başına açtığı yayınla girdi ve annesini canlı yayında arayarak doğum gününü kutladı. Milli futbolcu, annesine telefonda “21 bin kişiyle doğum günümü kutluyoruz. Kekim de burada, marketten aldım.” dedi.
Kerem Aktürkoğlu, ayrıca Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen’in Antalyaspor’a attığı golü de değerlendirdi. Osimhen’in golünü çok beğendiğini belirten Kerem, “Biz de sizler gibi şaşkın bir şekilde izledik. Tabii ki onun gibi büyük bir oyuncu ile oynamak isterdim.” şeklinde konuştu.
Futbolculuk kariyerinin yanı sıra teknik direktörlük yapma fikrini de paylaşan Kerem, “İlerde teknik direktörlük yapmayı düşünüyorum ama çok aşırı bir şekilde düşünmüyorum. Belki de futbol oynadığım içindir.” ifadelerini kullandı.
Galatasaray – Beşiktaş derbisiyle ilgili de görüşlerini paylaşan milli oyuncu, “Galatasaray yener tabii ki. İçimizden, gönlümüzden geçen o.” şeklinde tahminde bulundu.
Kerem Aktürkoğlu’nun doğum günü kutlaması ve futbol kariyerine dair yaptığı açıklamalar futbol camiasında geniş yankı uyandırdı.
Henüz yorum yapılmamış.
Benzer Haberler
Reklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap