Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Milletimize Hizmet İçin Durmadan Çalışıyoruz”

Erdoğan: “Milletin Teveccühünü Yanlış Yorumlamayan Bir Kadroyuz” Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Konferans Salonu’nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, kolaya değil zora talip olan tüm dava arkadaşlarıyla iftihar ettiğini söyledi. Sözlerinin başında bir hakikati ifade etmek istediğini belirten Erdoğan, “AK Parti olarak biz şımaran, böbürlenen, milletin teveccühünü…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Milletimize Hizmet İçin Durmadan Çalışıyoruz”

Erdoğan: “Milletin Teveccühünü Yanlış Yorumlamayan Bir Kadroyuz”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Konferans Salonu’nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, kolaya değil zora talip olan tüm dava arkadaşlarıyla iftihar ettiğini söyledi. Sözlerinin başında bir hakikati ifade etmek istediğini belirten Erdoğan, “AK Parti olarak biz şımaran, böbürlenen, milletin teveccühünü yanlış yorumlayan bir kadro asla değiliz. Şunu herkes bilsin ki biz, millete hizmet için yola koyulan ve millete hizmet ettikçe büyüyen bir siyasi partiyiz.”

Erdoğan: “Vesayete, Mafyaya, Çetelere, Teröre Asla Boyun Eğmedik”

Erdoğan, önümüzdeki ay Türkiye’yi yönetme görevini devralışlarının 22’nci yılını tamamlayacaklarını belirterek, Anadolu İhtilali’yle iktidara geldikleri 3 Kasım 2002’den beri ‘aşk ile koşan yorulmaz’ düsturuyla çalıştıklarını vurguladı. Gün oldu milli iradeye kasteden darbecilere meydan okuduklarını, eli kanlı terör örgütlerine karşı canlarını ortaya koyduklarını ve vesayete, mafyaya, çetelere, teröre asla boyun eğmediklerini ifade etti.

Erdoğan: “Sağlık Alanında Büyük Reformlar Gerçekleştirdik”

Erdoğan, Türkiye’nin sağlık alanında yapılan reformlarla dünyaya örnek olduğunu belirtti. Sağlık çalışanı sayısının artırıldığını, hastane yatak sayısının büyük ölçüde arttığını ve Türkiye’nin pandemi döneminde sağlık alanında büyük başarılar elde ettiğini dile getirdi. Ayrıca sağlık turizminde de büyük gelişmeler kaydedildiğini ve Türkiye’nin bu alandan önemli gelir elde ettiğini söyledi.

Erdoğan: “BRICS ile İşbirliğimizi Geliştirmek İstiyoruz”

Putin’in daveti üzerine BRICS Zirvesi’ne katılacaklarını aktaran Erdoğan, Türkiye’nin BRICS ülkeleri ile işbirliğini geliştirmek istediklerini belirtti. Bu zirvenin, Türkiye’nin bu platformla işbirliğini daha da güçlendireceğine inandığını ifade etti.

Erdoğan, Türkiye’nin her alanda hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayarak, milletin verdiği sorumluluğun bilinciyle hareket ettiklerini ve ülkenin geleceği için çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Sir Ivan’dan 21. Yüzyılın Barış Marşı: “Love Is The Piece”
Sir Ivan’dan 21. Yüzyılın Barış Marşı: “Love Is The Piece”
Gençlerin Sosyal Yaşamları Globalleştiğinde: WePlay, Times Meydanı’nı Aydınlatıyor
Gençlerin Sosyal Yaşamları Globalleştiğinde: WePlay, Times Meydanı’nı Aydınlatıyor
Masar Destinasyonu, Sürdürülebilirliğe Olan Bağlılığını Teyit Ederek Topluluklar İçin LEED Altın Sertifikası Aldı
Masar Destinasyonu, Sürdürülebilirliğe Olan Bağlılığını Teyit Ederek Topluluklar İçin LEED Altın Sertifikası Aldı
İzmir Butik Otelleri: Sizi Eşsiz Bir Konaklama Deneyimine Davet Ediyor
İzmir Butik Otelleri: Sizi Eşsiz Bir Konaklama Deneyimine Davet Ediyor
Tarıma Değer Katan Üçlü İş Birliği
Tarıma Değer Katan Üçlü İş Birliği
Alman Üniversiteleri sundukları ücretsiz eğitim, staj ve iş olanakları ile Türk Öğrencilerin Gözdesi Olmaya Devam Ediyor!
Alman Üniversiteleri sundukları ücretsiz eğitim, staj ve iş olanakları ile Türk Öğrencilerin Gözdesi Olmaya Devam Ediyor!
Haberin Doğru Adresi
Sanık Haber

Reklam & İşbirliği : [email protected]

Copyright © 2025 Tüm hakları SANIK HABER saklıdır.