Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. ÖZYES Öğrencileri İçin Yurt ve Burs/Kredi Başvuruları Başladı

ÖZYES Öğrencileri İçin Yurt ve Burs/Kredi Başvuruları Başladı

haberci haberci -
26 0

Gençlik ve Spor Bakanlığı, ÖZYES Öğrencilerine Duyuru

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ÖSYM tarafından 2024-2025 eğitim öğretim dönemi yerleştirme sonuçları 11 Ekim’de açıklandı ve 21 Ekim’e kadar kayıt işlemleri tamamlanacak olan Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) öğrencileri için önemli bir duyuru yapıldı. ÖZYES öğrencileri, yurt barınma ve burs/kredi başvurularını gerçekleştirebilecek.

Başvurular e-Devlet Üzerinden Yapılacak

ÖZYES öğrencileri, yurt barınma ve burs/kredi başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilecekler. Başvuruların 22 Ekim Salı günü saat 23.59’a kadar alınacağı belirtildi. Bu süre içerisinde başvurusunu yapmayan öğrencilerin destekten faydalanamayacağı vurgulandı.

ÖZYES Öğrencileri İçin Önemli Bir Fırsat

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bu desteği, ÖZYES öğrencilerine önemli bir fırsat sunuyor. Yurt barınma ve burs/kredi olanaklarından faydalanmak isteyen adayların belirlenen tarihe kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Bu kapsamda, ÖZYES sınavını kazanan adaylar için sunulan bu imkanlar, eğitim hayatlarını kolaylaştıracak ve başarılarına destek olacak. Başvuru sürecinde tüm adaylara başarılar dileriz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir