Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe, Olağanüstü Genel Kurul Öncesi Bilet Satışlarını Durdurdu

Fenerbahçe, Olağanüstü Genel Kurul Öncesi Bilet Satışlarını Durdurdu

haberci haberci -
2 0

Fenerbahçe Kulübü, bu akşam gerçekleştirilecek kritik olağanüstü genel kurul öncesinde, bilet satışlarını askıya aldı. Peki, neden?

Bilet Satışları Durduruldu

Kulüp, Adana Demirspor ile oynanacak lig maçı ve Galatasaray ile yapılacak Süper Kupa karşılaşması öncesi taraftarlarına bilet almama tavsiyesinde bulundu.

Genel Kurulun Önemi

Kulüp Başkanı Ali Koç, 2 Nisan’da düzenlenecek olağanüstü genel kurulun Fenerbahçe tarihi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Toplantıda, ligden çekilme ihtimali dahil olmak üzere, yönetim kuruluna çeşitli yetkilerin verilmesi konusu oylamaya sunulacak.

Lig Maçı ve Süper Kupa Biletleri

3 Nisan’da Adana Demirspor, 7 Nisan’da ise Galatasaray ile oynanacak maçların biletleri, genel kurul sonuçlarının beklenmesi nedeniyle henüz satışa çıkarılmadı. Ali Koç, taraftarlardan bilet alımlarını bu süreçte ertelemelerini istedi.

Ligden Çekilme Konusu

Fenerbahçe’nin genel kurulunda, yönetim kuruluna takımın ligden çekilmesi dahil alınacak önlemler konusunda yetki verilip verilmeyeceği ele alınacak. Bu toplantı, kulübün geleceği açısından kritik bir adım niteliğinde.

Öte yandan, Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı, İddaa‘nın bahis bülteninden çıkarıldı, ligden çekilme senaryolarıyla ilgili belirsizlikler nedeniyle.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir