Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Trendyol Süper Lig Takımı Yılport Samsunspor’dan Gisdol’dan Maç Değerlendirmesi

Trendyol Süper Lig Takımı Yılport Samsunspor’dan Gisdol’dan Maç Değerlendirmesi

haberci haberci -
6 0

Gisdol Milli Ara ve Pendikspor Maçını Değerlendirdi

Trendyol Süper Lig takımlarından Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, yarın oynayacakları Siltaş Yapı Pendikspor maçını değerlendirdi. Milli ara nedeniyle 3 hafta maç oynamadıklarını hatırlatan Gisdol, bu sürecin takım içinde birlikteliklerini pekiştirdiğini belirtti.

Yaralı Oyuncular ve Hazırlıklar

Gisdol, milli ara sürecinde sadece milli takımlara giden Okan Kocuk ve Marius Mouandilmadji ile sakatlığı devam eden Lubomir Satka’dan yoksun kaldıklarını ancak bu durumun takımdaki diğer oyuncuların yeteneklerine fırsat tanıdığını söyledi. Gisdol, Siltaş Yapı Pendikspor maçına çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, rakiplerinin güçlü kadrosuna dikkat çekti.

Kazanma Hırsı ve Hedefler

Gisdol, göreve geldiği günden beri tüm maçları kazanmak istediğini belirterek, her maçın kendileri için aynı derecede önemli olduğunu ifade etti. Düşme hattındaki takımların aldığı sonuçlara bakmadıklarını dile getiren Gisdol, sadece kendi performanslarına odaklandıklarını ve ligde kalmak için en az 11 galibiyet almaları gerektiğini belirtti. Gisdol, takım olarak yüksek arzularıyla tüm maçları kazanmak istediklerini vurguladı.

Gisdol’un açıklamaları, Yılport Samsunspor’un motive ve hırslı bir şekilde Siltaş Yapı Pendikspor maçına hazırlandığını gösterdi. Takımın hedefi olan galibiyet için sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacakları aşikar.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir