Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe – Adana Demirspor Maçının Ardından Kavga Çıktı

Fenerbahçe – Adana Demirspor Maçının Ardından Kavga Çıktı

haberci haberci -
14 0

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’u 4 Golle Geçtiği Maçta Gerilim

Fenerbahçe, Süper Lig’in 31. haftasında Adana Demirspor’u 4-2 mağlup ederek galibiyetini kutladı. Ancak maç sonrasında yaşananlar büyük bir gerilime neden oldu.

Şoförler Arasında Başlayan Sözlü Sataşma Kavgaya Dönüştü

İddialara göre, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş’ın şoförü ile Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak’ın bulunduğu Adana Demirspor yönetimi arasında sözlü bir tartışma başladı. Bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve polis ekipleri müdahale etmek zorunda kaldı.

Yöneticiler Arasındaki Gerilim Stadyumda Da Devam Etti

Maçın ardından stadyuma gelen Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş’a tepki gösterdi. Sancak, şoförünün Adana Demirsporlu yetkiliye yönelik hakaret ve tehdit içeren mesajlar gönderdiğini iddia etti. Bu durum karşısında öfkesini kontrol edemeyen Sancak, Fenerbahçeli diğer bir futbolcu Serdar Dursun’a da sert sözlerle tepki gösterdi.

Yöneticilerin Serzenişi ve Maç Sonu Açıklamaları

Adana Demirspor’un yeni başkanı Metin Korkmaz da yaşanan olaylar üzerine Fenerbahçeli görevlilere serzenişte bulundu. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki ise basın mensuplarına, yaşanan gerilimin detaylı olarak incelenip konuşulması gerektiğini belirtti.

Bu olaylar, futbolun sadece saha içinde değil, saha dışında da gerilimlerin yaşanabileceğini gösterdi. Takımlar arasındaki rekabetin sınırlarını aşan bu tür olayların sporun ruhuna zarar verdiği de bir kez daha gözler önüne serildi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir