Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Nakit para ihtiyacı olanlara haber var, 60.000 TL’ye kadar anında hesaba attıracaksınız!

Nakit para ihtiyacı olanlara haber var, 60.000 TL’ye kadar anında hesaba attıracaksınız!

admin admin -
7 0

Bugün başlayan yeni bir kampanya ile nakit para ihtiyacı olan bireysel müşteriler için destek verileceği açıklandı! Başvuru yapacak olan kişiler Denizbank ve Akbank tarafından 60.000 TL’ye kadar 24 ay vadeli kredi alabilecekler. Kredi işlemleriniz için başvuru şartlarınıza uygun olarak hemen aynı gün içinde destek alabileceksiniz. Denizbank ve Akbank kredi şartlarına uygun olan herkes için verilecek olan bu nakit ödemelerin başvuruları da çok basit…

DENİZBANK

Denizbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler TC kimlik numarasına göre kredi başvurusu yapacak. Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak hemen sonuç görülecek. SMS ile kredi başvurusu için Kredim TC kimlik yazarak bu mesajı 3280 numarasına gönderebilirsiniz. Ayrıca bankanın mobil uygulamasından veya bankanın internet sitesi üzerinden süper limit ile başvuru yapabilir, hem ihtiyaç kredisi hem kredi kartı hem kmh limitlerinizin ne kadar onaylandığını görebilirsiniz.

AKBANK

Akbank müşterisi olanlar bankanın mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapabileceklerdir. Akbank direkt mobil uygulaması üzerinden 60 bin TL kredi başvurusu yapan ve onay alan herkes, onaylanan kredi tutarını bankaya gitmeden hesaba atacaktır. Ayrıca SMS ile kredi hizmeti bu bankada da verilmektedir. KREDİ TC KİMLİK yazarak 4425 numarasına mesaj atarsanız, kredi notunuzun yüksek olması durumunda bu banka tarafından kredi ödemeleri verilmektedir. Onaylanan tutarı isterseniz banka şubelerinden isterseniz de bankanın mobil uygulamasından kullanabilirsiniz. Akbank kredi kampanyası detaylarını da bankanın internet sitesi üzerinden kolayca öğrenebilirsiniz. Emekli olan ve sigortalı çalışan kişiler bu desteklerden yararlanacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir