SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Sanık Haber

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Ev » GÜNCEL » Roblox bugün açılacak mı? Roblox 21 Ağustos’ta açılacak mı?

Roblox bugün açılacak mı? Roblox 21 Ağustos’ta açılacak mı?

Yayınlanma:
ABONE OL
Roblox bugün açılacak mı? Roblox 21 Ağustos’ta açılacak mı?

Roblox ne zaman açılacak? Roblox bugün mü açılacak. Son dakika Roblos 21 Ağustos’ta açılacak mı merak ediliyor.

Kapandığı günden beri ne zaman açılacağı merak edilen ve tüm şartları yerine getirmeye hazır olduğunu ifade eden Roblox geliştiricileri ve Türkiye arasında son durum ne merak ediliyor. Ancak Roblos’un bugün 21 ağustos’ta açılacağı iddiaları var.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından engellenen ve Adana 6. Sulh Ceza hakimliği Cumhuriet Başsavcılığı, bilişim suçları bürosu’nun talebi üzerine çocuk istismarını neden olacak içerikler nedenyle kapatılan Roblox açılıyor mu?

Türkiye’de Roblos’un 21 Ağustos’ta açılacak iddiaları, Roblox oyuncuları, oyun yönetiminin Türkiye’nin taleplerini yerine getirmesi ve oyunun açılması için saveroblos tagiyle bir saatte 60 bin tweet atılması Roblox’un açılmasının yakın olduğu görüşünü savundurdu.

Roblox bugün açılacak mı?

Şu an için oyunu oynamak isteyen oyunseverler, açılacak iddiaları taşırken, Roblox’a erişimin ne zaman kaldırılacağı henüz net değil, hükümet cephesinden konuyla ilgili halen bir açıklama yapılmadı.

Roblos 21 Ağustos 2024 tarihinde açılıp açılmacağı net olmasa da kulislerden tek net bilgi, Roblos’un Ağustos ayı içerisinde açılacak olması. Roblox severler için en doğru tarih Ağustos ayı bitmeden Roblox oyununa erişim engeli kalkacak.

İlgili Haberler