Ergün Arslan Cinayeti ve Gerekçeli Karar Sur İlçesinin Melik Ahmet Mahallesinde sokaktaki gençler tarafından boru anahtarı, demir çubuk ve sopalarla dövülerek bıçaklanıp linç edilen Ergün Arslan (40) cinayetiyle ilgili davanın gerekçeli kararı tamamlandı. Kararın Detayları Bu olayda, bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla darp edilen Ergün Arslan’ın görüntülerde sokak sokak gezdirildiği, koltuk altında kan lekeleri…
Sur İlçesinin Melik Ahmet Mahallesinde sokaktaki gençler tarafından boru anahtarı, demir çubuk ve sopalarla dövülerek bıçaklanıp linç edilen Ergün Arslan (40) cinayetiyle ilgili davanın gerekçeli kararı tamamlandı.
Bu olayda, bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla darp edilen Ergün Arslan’ın görüntülerde sokak sokak gezdirildiği, koltuk altında kan lekeleri olduğu, iki sanığın döverek yürüttükleri belirtildi. Tüm sanıkların görüntülerde yer aldıkları bildirilen kararda, otopsi raporuna da yer verildi.
Raporda, vücutta yaygın kan, dişlerin yerinde olmadığı, burunda kırık, çok sayıda morluk ve kanamalar olduğu, sol koltuk altından bıçaklandığı için büyük damar parçalanmasına bağlı gelişen dış kanamadan öldüğü ifade edildi.
Mahkeme kararında, Ergün’ün çevresini saran sanıkların kaçmasını engelleyecek şekilde hâkimiyet kurdukları ve bıçak darbesini vurdukları belirtildi. Gerekçeli kararda, tüm sanıkların maktulün öldürülmesinden müşterek fail olarak sorumlu oldukları vurgulandı.
Sanıkların iştirak halinde cinayeti işledikleri için cezalandırılmalarına karar verilmesi gerektiğinin altı çizildi. Gerekçeli kararda, sanıkların tamamına indirimli ceza verildiği belirtildi.
Ergün Arslan, hayvansever biriydi ve çocuk sahibi olamadığı için hayvanlara karşı aşırı bir sevgisi vardı. Olay günü sokak hayvanlarına yapılan şiddete müdahale ettiği için tacizci olmakla suçlandı ve linç edildi. Arslan, hayvanları çocukları gibi seviyordu ve bu sevgisinin bedelini canıyla ödedi.
Henüz yorum yapılmamış.
Benzer HaberlerReklam & İşbirliği : [email protected]
Yorum Yap