Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Lüks Rezidansta Asansör Kazası: Ersin Öztürk Hayatını Kaybetti

Lüks Rezidansta Asansör Kazası: Ersin Öztürk Hayatını Kaybetti

haberci haberci -
49 0

Asansör Arızası Sonucu Trajik Kaza

Saat 23.15 sıralarında Karadeniz Mahallesi’nde bulunan lüks bir rezidansta meydana gelen olayda, Ersin Öztürk adlı kişi yaşamını yitirdi. İddiaya göre Öztürk, asansör arızası nedeniyle 1. katta mahsur kaldı ve kurtarma çalışmaları sırasında yaklaşık 30 metrelik bir yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Teknik servis ekibinin kurtarma çalışması sırasında asansör boşluğuna düşen Ersin Öztürk, olay yerinde hayatını kaybetti. Güvenlik görevlileri durumu hemen yetkililere bildirdi ve itfaiye ekipleri kurtarma çalışmalarına başladı. Ancak, 3 saatlik çabalara rağmen Öztürk’ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Görgü Tanıklarının İfadeleri

Olayla ilgili konuşan rezidansta yaşayan Bayram Kocaman ve Özkan Güldalı, asansörlerin bakımı konusundaki şikayetlerini dile getirdi. Güldalı, kaza esnasında aynı asansörü kullanmış ve yaşanan trajedinin kendisine de gelebileceğini belirtti. Site sakinleri, sorumluların cezalandırılmasını talep ederken, yaşanan ihmalin vurgulandığı ifadeler kullandı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri, rezidansta ve asansörde incelemelerde bulunurken teknik personeli ifadesini almak üzere merkeze götürdü. Detaylı incelemelerin ardından olayın nedenleri netlik kazanacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir