Site icon Sanık Haber

İYİ Parti Milletvekili Koray Aydın’dan Meral Akşener’e Çağrı

Aydın: “Görüşmenin Konusu ve İçeriğini Açıklaması Gerek”

İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Meral Akşener’e çağrıda bulundu. Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Milyonların Duygularına Tercüman Olmak İstediğim”

Aydın, Akşener’in Saray’daki ziyaretinin üzerinden geçen sürede konuyla ilgili açıklama yapılmadığını belirterek, “İYİ Parti’nin görüşme ile ilgili zamanında tepki vermemesi üzerine duygulara tercüman olmak istedim.” dedi.

“Sorumluluk Açıklama Yapmaktır”

Aydın, görüşmede nelerin konuşulduğunun bilinmemesinin kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, “Sorumluluk açıklama yapmaktır. İYİ Parti’nin kurumsal kimliğini koruyacak adımlar atılmalıdır.” ifadelerini kullandı.

“Güven Kaybı Hızla Artıyor”

Aydın, son yerel seçimlerde yaşanan hataların İYİ Parti’deki güven kaybını artırdığını belirterek, “Partimiz hızla güvenini yitiriyor. Meral Akşener’in ziyareti endişe ve kırılmaları da beraberinde getirdi.” şeklinde konuştu.

Aydın: “Açıklama Yapmaya Davet Elzemdir”

Son olarak Aydın, Meral Akşener’in yaşanan gelişmeler hakkında açıklama yapmaya davet edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “İYİ Parti mensupları, kamuoyu ve Türk milletinin vicdanına sunuyorum. Açıklama yapmak elzemdir.” dedi.

Exit mobile version