Site icon Sanık Haber

Antalya Serik’te İşitme Engelli Kadın Cinayeti

İşitme Engelli Çift Sosyal Medyada Tanışıp Kayboldu

Antalya Serik’te yaşayan işitme engelli Nihal Babayiğit, 2022’de Batman’da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık ile sosyal medyadan tanıştı. Ancak bir süre sonra Nihal Babayiğit kayboldu ve ailesi endişelenmeye başladı.

Anlaşmazlık ve Cinayet

Nihal Babayiğit ile Mehmet Basık arasında anlaşmazlık çıktı ve Babayiğit, doğumundan 15 gün sonra bebeğini Batman’da bırakıp, Serik’teki ailesinin yanına döndü. Bu durum ailenin endişesini artırdı.

Kanlı Fotoğraflar Ortaya Çıktı

Geçen yıl Mehmet Basık, Serik’e gelip Nihal Babayiğit ile buluştu. Ancak bu buluşmadan sonra Babayiğit’ten haber alınamadı. Basık’ın cep telefonuyla görüntülü görüşme yaptığı kişiye, Babayiğit’in boynunda kan izleri ve hareketsiz yatar haldeki fotoğraflarını paylaştığı belirlendi.

Cinayetin Ortaya Çıkışı

Nihal Babayiğit’in ailesi, endişeleri üzerine polise başvurdu. Serik Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Basık’ı Batman’da gözaltına aldı. Basık, tutuklandı ve Nihal Babayiğit’in bulunması için arama çalışmaları başlatıldı.

Acı Son

Serik-Belek kara yolu Eminceler mevkisinde yapılan aramada Nihal Babayiğit’e ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu. Ceset torbasına konan kemikler otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay yerinde acı dolu anlar yaşandı ve aile üyeleri gözyaşlarına boğuldu.

Exit mobile version