Raif Akyüz “Türk Televizyonlarında Yeni Bir Devir Başlıyor” dedi .

Raif Akyüz “Türk Televizyonlarında Yeni Bir Devir Başlıyor” dedi .
Raif Akyüz “Türk Televizyonlarında Yeni Bir Devir Başlıyor” dedi . hande
Bu içerik 662 kez okundu.

Raif Akyüz “Türk Televizyonlarında Yeni Bir Devir Başlıyor” dedi .

 

Ekranlardaki mütevazi tavırları, samimiyeti ve tarzıyla ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Raif Akyüz bir çok ilke imza atmıştı.

3.sezondur yaptığı başarılı programlar ve programlarına aldıkları konuklarıyla adını gerek Türk medyasında gerek dünya medyasında sıkça duyuran ve daha önce Meltem TV. ekranlarında Raif Akyüz’le Sanatçı programında dünyaca ünlü Hollywood yıldızları  Natalie Burn , Silvio Simac , Jack İlco gibi yıldızlarının yanı sıra  dünyaca Müzik Grubu Trendz’i programında ağırlamış ve Güney Kore başta olmak üzere bir çok ülkede haber olmuştu . 

Raif Akyüz yaptığı bu programlarla ülkemizin tanıtılmasında katkıda bulunurken  Number One Türk TV ‘ ye transfer olan Raif Akyüz yaptığı kısa açıklamada “Türk Televizyonlarında yeni bir dönem başlıyor dedi ve ekledi Türk Televizyonlarında Raif Akyüz devri başlıyor” dedi 


Raif Akyüz “Keanu Reeves ile görüşmelerim devam ediyor”
  
Dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarını , müzik Gruplarını ve film yönetmenlerini programına konuk alan Akyüz Number One Türk TV. ekranlarında yine bu tarz konuklarını ağırlamaya devam edeceğini belirtirken de Keanu Reeves, Scott Adkins ve Hiroyuki Sanada gibi starlarla da görüşmelerine devam ettiğini ve hedefinin bu dünya starlarını Türk televizyonlarına ilk çıkaran sunucu olmanın gayreti içinde olduğunun altını çizdi. 

Geçtiğimiz günlerde 8. Uluslararası Anadolu Ödülleri’nde “Uluslararası En İyi Sanat ve Kültür Haberciliği” ödülü ile başarısını taçlandıran Raif Akyüz yaptığı  kısa açıklamada “ Geçmişteki başarılarım gelecekte yapacağım başarılarımın teminatıdır Bu sezonda çok ünlü konukları programımda ağırlamaya ve izleyiciye keyifli programlar izlettirmeye devam edeceğim” dedi. 

Raif Akyüz bu zamana kadar aldığı ödüller

1.  2021 yılında İş Konseyi tarafından Uluslararası En iyi Kültür ve Sanat Programı Ödülü.
2.  2022 yılında Uluslararası En İyi Spor Programcısı ödülü
3.  2023 yılında 8. Uluslararası Anadolu Ödüllerinden , Uluslararası En İyi Sanat ve Kültür Haberciliği ödülü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Japon Deprem Profesörü Shinji'den Açıklama
Japon Deprem Profesörü Shinji'den Açıklama
Konteynerlerde çıkan yangın devam ediyor
Konteynerlerde çıkan yangın devam ediyor