Ofis Mobilyalarında Yeni Tarzlar

Ofis Mobilyalarında Yeni Tarzlar
Ofis Mobilyalarında Yeni Tarzlar hande
Bu içerik 425 kez okundu.

Ofis Mobilyalarında Yeni Tarzlar

 

Ofis mobilyaları şirketler ve ofis tipi iş yerlerinin kurumsal kimlik kazanmaları ve prestijlerini korumaları konusunda son derece önemlidir. Bir ofisin görünümü dışarıdan bakan kişiler için o markanın tabelası gibidir. Aynı zamanda ofis ortamında yer alan her bir eşya ve ofisin genel enerjisi çalışanların verimi üzerinde de oldukça büyük bir etkiye sahiptir. Bu nedenle bir ofis dizayn edilirken modern ve konforlu ürünler tercih edilmelidir. Bununla birlikte seçilecek ürünlerin uzun süre kullanıma uygun kalitede olmasına da özen göstermek gerekmektedir.

 

Bürotime ofis mobilyaları, kaliteli malzemeli ve çeşitli ürün seçenekleri ile her tarzda ofise uygun mobilya üretmektedir. Ürettiği mobilyalar konusunda son derece titiz çalışmalar yürüten firmanın ürün tasarımları tamamen özgündür. Orijinal ve yenilikçi tasarımları ile ön plana çıkan firma benzersiz ofis dizaynları için harika seçenekler üretmektedir. Çalışma koltuklarından bekleme grubu mobilyalarına, depolama ünitelerinden koltuk ve kanepelere kadar çok çeşitli mobilyalar üreten firma sürdürülebilirlik anlayışına uygun olarak hareket etmektedir.

 

Çevreci üretim ve kaliteli tasarımlar ile üretim yaparken özgün stili ile de gönüllerde taht kurmayı başarmıştır. Bürotime İstanbul şubesi olan Avcılar şubeyi ziyaret eden ziyaretçiler firmanın ürünlerini detaylı olarak inceleme ve ürünler hakkında bilgi sahibi olma fırsatı yakalamaktadır.

 

Şıklık ve Modernlik Bir Arada

 

Bürotime ofis mobilyaları, üretimini yaptığı her bir mobilyanın özgün tasarımlarda olmasına özen gösterirken şıklık ve modernliği de bir arada sunmaktadır. Hem yönetici çalışma koltuğu hem de toplantı ve bekleme koltuğu olarak kullanılabilecek şekilde çeşitlenen Magnate Lounge, yalın tasarımı ile göz doldurmaktadır. Son derece kaliteli deri malzemeden üretilen koltuk bel destekleyici özellik sergilemektedir. Ana mobilyaları tamamlayıcı özelliğe sahip ürünler de üreten firmanın en dikkat çeken üretimlerinden bir tanesi olan Focus, çalışma ortamlarında yaşanan ses problemlerine çözüm olmak için üretilmiştir.

 

Sesi içine çeken ses emici yapısı ile odaklanmayı kolaylaştırırken birbirinden bağımsız kullanım alanları da oluşturmaktadır. Dış sesi azaltarak çalışanların daha verimli bir ortamda çalışmasını da sağlamaktadır. Akustik çözümler için özel olarak üretilen kumaşlarla döşenmiş olan ürün mercandan kreme, maviden mora kadar pek çok renk seçeneğine sahiptir. Ürün bir yandan ses emilimi sağlarken bir yandan da ofislere görsel bir şıklık sunmaktadır. Bir diğer tamamlayıcı ürün olan Bamboo, bambu görünümlü harika bir askılık olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Soft tonlarda çeşitli renk seçenekleri ile üretilen ürün son derece şık bir tasarıma sahiptir. Tekli ve üçlü askılık seçeneklerine sahip olan ürün ayarlanabilir kancalara sahiptir. Hem kullanım açısından son derece ergonomik olan hem de şık bir görsele sahip olan ürün ofislere modern bir tasarım katmaktadır. Dershane, etüt merkezi ve okullar için üretilen Exen ise aktif öğrenme yaklaşımları baz alınarak tasarlanmış harika bir sıra takımıdır. Kitap rafı ve çanta askılığına da sahip olan ürün bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği tüm detayları içerisinde barındırmaktadır.

 

Ürün farklı yaş gruplarına uygun olacak ölçülerde üretilmekte olup tekli ve ikili sıra seçenekleri mevcuttur. Okul mobilyaları konusunda da son derece iddialı olan firma ürünlerin tüm malzemelerini yüksek kalitede kullanmaktadır. Melamin maddeden üretilen sıralar için fındık, iğde, doğal meşe, kül meşe ve akasya gibi pek çok renk seçeneği mevcuttur. Öğrenim ortamında öğrencinin aktif olarak derslere katılımını kolaylaştırmak üzerine tasarlanan ürün pek çok eğitimci ve öğrenci tarafından tam not almıştır. Aynı zamanda son derece modern bir tasarıma sahip olan ürün modern sınıflar için harika bir seçenek olmaktadır. Bürotime Kocaeli mağazalarından detaylı bilgiye ulaşmak mümkündür.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Japon Deprem Profesörü Shinji'den Açıklama
Japon Deprem Profesörü Shinji'den Açıklama
Konteynerlerde çıkan yangın devam ediyor
Konteynerlerde çıkan yangın devam ediyor