Bungalov Ev Nedir ?

Bungalov Ev Nedir ?
Bungalov Ev Nedir ? hande
Bu içerik 614 kez okundu.

 

Bungalov Ev Nedir ?

 

  1. Bungalov Evler bir veya iki katlı eğimli çatılı, kış şartlarına uygun modern evlerdir. Bungalov ev , çoğunlukla ahşap, üstü kapalı bir sundurma ile örtülü verandalı müstakil bir yapıdır. Özellikle tatil bölgelerinde ve ormanlarda konaklamak için kullanılır.  Son yıllarda herkesin duyduğu bungalov evler artık en popüler konaklama türlerinden biridir. İngilizce'de bungalow olarak kullanılan  kelime Hintçe'den gelmektedir ve "küçük ev" anlamına gelir. Adından da anlaşılacağı gibi, bol miktarda doğal ahşabın kullanıldığı pratik bir yapıdır.

Bu çevre dostu evler insan sağlığı için de oldukça faydalıdır. Günümüzde bu ev tipleri turizm sektöründe en popüler konaklama türleri haline gelmiştir. Okyanus ve Doğa Manzaralı havuzlu bungalov ev, tıpkı sevdiklerinizle birlikte doğada olmak gibi, huzur, sessizlik ve konfor içinde tatilinizi geçirebileceğiniz bir yerdir.

 

Bungalov Ev Özellikleri

 

Bungalov evin iç yapısı diğer yapılardan farklı olarak tasarlanmıştır. Geniş bir yatak odası vardır. Açık kat planı olup geniş bir yaşam alanına sahiptir. Dışı ahşap ve diğer yapılara göre daha küçük olduğu için en uygun konut türleridir. Konfor, lüks ve güzellik açısından diğer konut türlerinden ayırt edilemez. Dört mevsim konaklama, bungalov evleri daha da çekici kılıyor. Denize sıfır, şehir merkezine yakın, özel havuzlu, doğa ve deniz manzaralı bu evlerde tatilinizi geçirmek çok güzel olacaktır.

 Bungalov evler pratik, sevimli ve sıcak tasarımlar, ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Yaz sıcağından kaçmak için harika bir tatil seçeneği sunuyor. Tek katlı ev, tarihi ve doğal güzellikleri gezebileceğiniz, manzaranın tadını çıkarabileceğiniz Akdeniz ve Ege denizlerinin güzel doğası içinde yer almaktadır. Yaşadığınız şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzakta bir bungalovda tatil yaparak bir yıl boyunca stres ve yorgunluktan uzaklaşın, doğanın sonsuz huzurunun tadını çıkarın.

 

Bungalov Evler Doğaldır

 

Tüm bu imkanlara sahip olmak için Türkiyenin bungalov ev rehberi olan  www.bungalovevim.com sitesinden takip edebilir rezervasyon yaptırabilirsiniz Doğal ahşap malzemeden yapılmış bungalov ev, doğayla baş başa vakit geçirmek için en iyi tatil yeridir. Doğa ile iç içe güzel bir yerde, en güzel ve en nezih bungalov evlerden birini cazip bir fiyata ödünç alabilirsiniz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Japon Deprem Profesörü Shinji'den Açıklama
Japon Deprem Profesörü Shinji'den Açıklama
Konteynerlerde çıkan yangın devam ediyor
Konteynerlerde çıkan yangın devam ediyor