EFENDİ KAPTAN BERKAY AKÇAR YURDA GERİ GELİYOR

EFENDİ KAPTAN BERKAY AKÇAR YURDA GERİ GELİYOR
EFENDİ KAPTAN BERKAY AKÇAR YURDA GERİ GELİYOR hande
Bu içerik 446 kez okundu.

EFENDİ KAPTAN BERKAY AKÇAR YURDA GERİ GELİYOR

Yaklaşık 4 aydır seferde olan genç kaptan Berkay Akçar ülkesine dönüş yapıyor.

Berkay Akçar kimdir?

17 mart 1997 yılında dünyaya gelen Berkay Akçar güzel bir çocukluk geçirmiştir. Ailesi ve arkadaşları tarafından çok sevilen Akçar ilkokul, ortaokul ve liseyi Mersinde okumuştur. Üniversiteyi ise İstanbul Teknik Üniversitesi(İTU) Denizcilik fakültesinde okumuştur.

2020 yılında mezun olan Akçar genç yaşta iş hayatına atılmıştır.

Birçok konuda farklı bakış açısına sahip olan Berkay Akçar arkadaşları tarafından çok sevilen bir insandır.

Arkadaşlarının Gözünden Berkay Akçar kimdir

Akif E. Gözünden Berkay Akçar;

Berkay kalbi temiz iyi niyetli cömert bir o kadar da eğlenmeyi seven bir insandır. Her konuda insanın aklına gelmeyecek bir bakış açısına sahiptir. Öyle ki sizi inanılmaz şaşırtabilir. Onu efsane yapan özellikleri bu saydıklarım elbette ki niceleri var ama onu anlatmak burada yetmez.

Utku M. Gözünden Berkay Akçar;

Dinamik ve farklı düşünce yapısıyla her zaman düşünülmeyeni düşünür ve arkadaşlarına yol gösterir. Hiçbir zaman desteğini esirgemez ve her konuda arkadaşlarına yardımcı olur.

Çağlar S. Gözünden Berkay akçar;

Garip bir tanışma soncunda hayatıma girdi. İlk başlarda kendisinden pek haz etmezdim ama zaman geçtikçe hayatımda bulunan önemli karakterler arasına girdi. Kendisi çok zor bir insan ve gün geçtikçe garip bir hal alıyor. İnsanlık olarak çok iyi bir insan eğlenmeyi seven neşeli bir karakter. Yaşanılan tüm olumsuz olayları ANI ABİ diyerek geçiştiren ve sonrasında yaşanan anılara bakıp gülen bir kişilik. İyi ki varsın EFENDİ KAPTAN.

Ozan Mert A. Gözünden Berkay Açar;

Lisede hobittin, üniversitede troll, şimdi oldun kaptan. Düşünce tarzına hayran olduğum nadir insanlardan Berkay Akçar hoş geldin yuvana bizim oğlan. Bir dahaki fetihlerine kadar iyi dinlen :)

Devrim K. Gözünden Berkay Açar;

Düz dünyacı turizm sevdalısı kardeşimiz Berkay yurda dönüş yapacağı için çok mutluyuz. Yaşayacağımız türlü maceraları hazır bir şekilde merakla bekliyoruz.

Ortamın yüksek enerjisi aynı zamanda umursamaz ve inatçı tavırlarıyla arkadaşlarına bir sabır testi olan kaptan adam hoş geldin.

Çiçek Ulaş gözünden Berkay Akçar;

Gördüğüm en kalender ve Mert kaptansın, keşke bizi hiç bırakmasan, o derin sulara kaptırmasan kendini , çok özlüyoruz seni, her gün yuvana dönmeni beklemekten sıkıldım, hoş geldin barkayım

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Japon Deprem Profesörü Shinji'den Açıklama
Japon Deprem Profesörü Shinji'den Açıklama
Konteynerlerde çıkan yangın devam ediyor
Konteynerlerde çıkan yangın devam ediyor