Sanık Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fransızca Kursu

Fransızca Kursu

admin admin -
6 0

Fransızca Kursu

Kendinizi geliştirmek istiyor ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız Fransızca kursumuza başvurarak başlayabilirsiniz. İkinci bir dil öğrenmenin size ve kariyer hayatınıza oldukça faydası olacaktır.  Bu sayede çeşitli iş imkanları alacak ve kolaylıkla kendinizi farklı bir dil kullanarak ifade edebileceksiniz. Avrupa Birliği’nin de resmi dilleri arasında olan Fransızca birçok ülkede kullanılmaktadır. Oldukça fazla yerde kullanılan bu dili öğrenmek neredeyse zorunlu hale gelmiştir. Yaşayan bu dili kullanmak ve öğrenme amacı gütmek size oldukça fayda sağlayacaktır. İş imkanlarınızın genişlemesini sağlayabileceğiniz gibi hiç kuşku ve stres duymadan yeni yerler gezebilirsiniz. Gittiğiniz bu ülkelerde özgüven problemi yaşamadan kendinizi ifade edebileceksiniz.

Eğitim Prensiplerimiz ve Kurs Sürecimiz

Eğitimde siz değerli öğrencilerimiz nasıl öğreneceğini gözlemleyerek buna göre öğretim yöntem ve teknikleri planlıyoruz. Çeşitli öğretim yöntem ve teknikler kullanarak dersleri sizin için eğlenceli ve verimli hale getiriyoruz. Asla sıkılmadan olabildiğince maksimum verim ile ders sürecini tamamlıyorsunuz. Öğrencilerimizin bireysel farklılığını önemseyerek ders planlamalarını sizin ihtiyaç ve isteklerinize uygun olarak yapıyoruz. Öğrencilerimize ders sürecinde anında dönüt ve düzeltme vererek bilgilerinin doğru olarak inşa edilmesini amaçlıyoruz.

Seviye sınıfları kurarak temelinize göre ders almanızı sağlıyoruz. Bu sayede hiçbir eksiklik yaşamadan ders alıyor ve aşama aşama yükselme imkânı buluyorsunuz. Aralarda yaptığımız sınavlar ile kendi gelişiminizi takip edebildiğiniz gibi bizde sizlerin gelişimini yakından takip ederek sizlere rehberlik imkânı da sunuyoruz. Süreçte anlamlı ve kalıcı öğrenmeler sağlamanız için değerli öğretmenlerimizden pratik bilgiler ve öğrenme taktikleri almanıza yardımcı oluyoruz. Bütünsel bir yapı ile dersi işlerken yapılandırmacı eğitim sistemine uygun olarak bilgileri sizlerin inşa etmesini sağlıyoruz.

Öğretmen Kadromuz

Öğretmen kadromuz deneyimli ve tecrübeli öğretmenlerden oluşmaktadır. Süreçte sizlere rehberlik eden öğretmenlerimiz materyal seçimine ve teknoloji kullanımına da oldukça önem vermektedir. Yılların verdiği donanımları ile sizlere ders planları hazırlayarak süreci belli bir plana göre götürmenizi sağlamaktadır. Ders sürecini soru- cevap gibi birçok farklı yöntemler kullanarak karşılıklı etkileşimin bol olduğu dersler yapmayı amaçlamaktadırlar. Siz de bu kıymetli öğretmenlerimizden ders almak istiyorsanız Rusça kursu almak için bize ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir